interieur
Op Zuid Noordwijkerhout
Op Zuid Noordwijkerhout
Interieur Groen van Prinstererstraat Amsterdam Interieur Penthouse Watergeus
Interieur Van Bossestraat Amsterdam
 

Ontwerp verbouwing bovenverdieping Groen van Prinstererstraat

Opdrachtgever: particulier
Status: opgeleverd

 

Architectuur Studio Stuyts werd gevraagd om de mogelijkheden te bekijken voor een nieuwe indeling van de bovenverdieping van het appartement aan de Groen van Prinstererstraat.

De badkamer is en suite gelegen aan de slaapkamer. In de badkamer is een ruime inloopdouche, een brede wastafel, een lage radiator, en zijn er tegen de schuine wand planken opgenomen. De slaapkamer is vergroot, waardoor het bed tegen de lange wand, recht tegenover het raam kan worden geplaatst. Aan de andere wand in de slaapkamer is hierdoor ruimte ontstaan voor een kastenwand.

Op de plaats van de bestaande
badkamer is naast de trap een separaat toilet geplaatst. De overloop is verkleind, en door de rechtlijnige vorm wordt alle ruimte optimaal benut.

Architectuur Studio Stuyts | angeline@studiostuyts.nl | 06 11 33 57 25 | © 2019 AS2