verbouw-renovatie
Tijdelijke Shortstay Amsterdam Korte Water Ymere
Verbouwing Hogeweg Zandvoort Verbouwing Groen van Pinksterenstraat Amsterdam
Verbouwing Noordwijkerhout Verbouwing Egelantiersgracht Amsterdam
Renovatie Slotermeer Amsterdam Renovatie De Punt Amsterdam
 

Ontwerp verbouwing voor een woning te Zandvoort

Opdrachtgever: particulier
Status: uitgevoerd

 

Omdat het balkon aan de voorzijde van de woning op het noorden gesitueerd lag, en weinig gebruikt werd, is er door de opdrachtgever voor gekozen het balkon te bebouwen en daarmee de slaapkamers aan de voorzijde te vergroten.

Er is een nieuwe indeling voor de gevel ontworpen, waarbij ook het kozijn op de begane grond is meegenomen in het nieuwe ontwerp. De indeling van de nieuwe gevel zorgt ervoor dat de woning hoger lijkt.

Door Architectuur Studio Stuyts is voor de opdrachtgever de bouwaanvraag verzorgd.

 

Het ontwerp is grotendeels uitgevoerd, het schilderwerk en de vernieuwing van het kozijn op de begane grond worden nog uitgevoerd.

Architectuur Studio Stuyts | angeline@studiostuyts.nl | 06 11 33 57 25 | © 2019 AS2